Bestratingswerken, tuinaanleg, riolering met gescheiden afvalwater, …

OFFERTE


Bestratingen & renovatie van bestratingen

Tijdens de voorbereiding van jouw nieuwe of te renoveren oprit, terras, parking of tuinpaden, verzorgen wij een mooi ontwerp en de vereiste grondwerken alvorens we aan de slag gaan met de plaatsing of vernieuwing van je bestrating. 

Het plaatsen van boordstenen en het aanpassen en/of voorzien van afvoerleidingen behoren ook tot onze werkzaamheden. Bij Gebro Bestratingen is quasi ieder materiaal mogelijk voor de realisatie van uw verharding.

Bestratingen & renovatie van bestratingen
Tuinaanleg & grondwerken

Tuinaanleg & grondwerken

Je kan bij ons terecht voor de aanleg of renovatie van je tuin en/of terras waarbij je de keuze hebt uit verschillende bouwmaterialen. Ook kunnen we je tuin correct voorbereiden met de nodige grondwerken en tot in de puntjes afwerken met een goede ondergrond, mooie beplanting, tuinpaden, plantenbakken, schuttingen, draadafsluitingen, natuurlijke grasmatten of kunstgrasmatten.

Rioleringswerken & gescheiden afvalwater

Vraag je je af of een verplichting van gescheiden afvalwater voor jouw woning van toepassing is? Wij gaan het graag voor je na. Indien dit het geval is, kan je rekenen op de rioleringswerken van Gebro Bestratingen voor de aanpassing van bestaande leidingen en/of het bijleggen van nieuwe leidingen. Wij kunnen hiervoor ook de noodzakelijke grondwerken voorzien en herstellingen aan de hand van jouw voorkeursmaterialen.

Rioleringswerken & gescheiden afvalwater
Kleinschalige bouwwerken

Kleinschalige bouwwerken

Verder zijn we ook gespecialiseerd in kleine renovatiewerken en metselwerken van tuinmuren en buitenmuren alsook het plaatsen van gevelstenen in iedere bouwstijl. Al dan niet in combinatie met een mooie verharding, bouwt Gebro Bestratingen graag je tuinhuis, garage, berging of bijgebouw.
Gebro Bestratingen voor al je projecten

Op zoek naar een voordelige offerte? De handen in elkaar slaan met Gebro Bestratingen voor één of meerdere projecten omtrent verhardingen, tuinaanleg of grond- en bouwwerken? Wij horen graag wat we voor je kunnen betekenen. Contacteer ons vrijblijvend zodat we ook jouw project tot een mooi einde kunnen brengen.OFFERTEWaarom kiezen voor Gebro?

Dankzij 30 jaar aan ervaring, kan je wanneer je je woon- of werkomgeving toevertrouwt aan Gebro Bestratingen, rekenen op een perfecte afwerking van diverse verhardingen, terras- en tuinwerken alsook rioleringswerken en kleine bouw- en metselwerken. Bij ons vind je ongetwijfeld een mooie meerwaarde voor de buiteninrichting van jouw woning of bedrijf.